- - in בלוג

מתכון נתחי סייטן בקארי ירוק

1 פלפל ירוק חריף

1 פלפל ירוק מתוק

2-3 בצל ירוק

3 שיני שום

כפית גינג’ר טרי

1 גבעול למון גראס

1/4 כוס עלי בזיליקום טרי

צרור פטרוזיליה

צרור כוסברה

1 לימון (או ליים)

כף זרעי כוסברה

מלח/פלפל לפי הטעם

1/2 כוס שמן זית

1 פחית קרם קוקוס

 

אופן ההכנה:

  1. מנקים את הירקות ועשבי התיבול לפי הצורך וקוציים גס, סוחטים את הלימון ושומרים מעט מן הקליפה הצהובה
  2. מכניסים את כל חומרי הרוטב למעבד מזון, מלבד קרס הקוקוס, וטוחנים למחשה חלקה.
  3. בווק או בסיר רחב מחממים מעט שמן ומזהיבים את רצועות הסייטן, מקפידין לערבב מידי פעם שלא ידבקו למחבת
  4. כאשר הרצועות זהובות, מוסיפים את ממרח הקארי שהכנו ומערבבים יחד מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מצטמצם מעט
  5. מוסיפים למחבת את קרם הקוקוס ומערבבים כדקה

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Your Comment*

Name*

Email*

Website*